greekmusicbest wellcome !!!!

in the arcihiv you will find 2000 greek mussic albums,some of them are new and some of them are old, i hoepe you engoy also from the good music that play live on the blog.. Gia sas....greekmusic22@yahoo.com

Saturday, August 5, 2017

JAMOAN (Άκης Θεοτοκάτος) - Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ (5/2017)

Artist: JAMOAN (Άκης Θεοτοκάτος)
Album: Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ



Item Type: Music CD
Original Release Date: May 30, 2017
Label: Imantas
Copyright: ℗© Imantas

Number of tracks: 7
Genre: Rap & Hip-Hop
Audio format: mp3 , Quality (bit rate): 192 kbs


Spoiler: 

μουσικός δίσκος με τίτλο “Η Πτώση των Θεών”: Ένα εξαιρετικό θεματικό project του Μουσικού Jamoan (Άκης Θεοτοκάτος) που άντλησε έμπνευση από την σειρά σύντομων video – Ντοκιμαντέρ με τον ομώνυμο τίτλο που θα εμφανιστούν σύντομα από το κανάλι του Mindhack.gr στο Youtube. Φυσικά το αποτέλεσμα είναι ένας δίσκος με 8 κομμάτια που απλά θα σε αφήσουν άφωνο, με τις εναλλαγές των μουσικών στυλ και το έντονο συναίσθημα που αποπνέει.

Το Tracklist του επερχόμενου δίσκου σε ταξιδεύει απευθείας στις μαγικές διαδρομές των θεών και των Δαιμόνων της μυθολογίας Κθούλου του H.P. Lovecraft, ενώ η μπάντα που συνδημιουργεί με τον Jamoan μαεστρικά, μεταφέρει τα συναισθήματα του μυστηρίου, της αναζήτησης και της βαθιάς ενδοσκόπησης σε μυστικά που καλό θα ήταν να έμεναν για πάντα κρυμμένα. Εμείς είμαστε διπλά χαρούμενοι για την κυκλοφορία της Πτώσης των Θεών, αφού ο Jamoan ευγενικά δημιούργησε το πρώτο, ομώνυμο κομμάτι του δίσκου, για την μουσική επένδυση της σειράς Video- Ντοκιμαντέρ με τον ίδιο τίτλο, που θα εμφανιστούν σύντομα στο κανάλι του Mindhack στο Youtube, και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Ο Δίσκος φυσικά, μοιράζεται τον ίδιο τίτλο με την Ανθολογία Διηγημάτων που ήταν αφιερωμένη στον Lovecraft και έχει τον τίτλο “Η Πτώση των Θεών”, από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.

Πρόσφατα είχαμε την δυνατότητα να γευτούμε τον επερχόμενο δίσκο του Jamoan, που κυκλοφορεί σύντομα από το Label Ιμάντας, ενώ παρακολουθήσαμε ένα μικρό teaser ( του Σταύρου Χρυσουλάκη ), αναμένοντας καρτερικά για το Clip.To Artwork του Δίσκου δημιούργησε ο Αλέξης Χειρδάρης. Ρίξτε μία ματιά στο Teaser αλλά και τα Social Media του Jamoan



Spoiler: 

1.I Ptosi Ton Theon, O Dromos Gia Ti Lefteria (feat. Myrto Naoum)
2.Isos Na Ftais
3.Tis Lismonias To Kerasma
4.Kravgi
5.Tis Kato Gis Ta Homata
6.I Melodia Tis Monaxias
7.Anna



http://www.easybytez.com/c1gbfqw323w3